5 kleine bedrijfsleiders delen van geheimen van hun succes

5 kleine bedrijfsleiders delen van geheimen van hun succes

Vi bad succesfulde iværksættere og virksomhedsejere om at dele deres succes Secreat og råd i begyndelsen af ​​deres

Published By - WisdomPlexus

Een of twee mensen hebben een inspirerend idee. Dit idee wordt een droom. En passie en hard werken maken dromen werkelijkheid – en een bloeiende onderneming. Hoewel elk klein bedrijf een uniek verhaal heeft, staan ​​alle ondernemers voor dezelfde uitdagingen op weg naar succes.

In een verzameling verhalen met de titel Wat ik wil weten, hebben we succesvolle ondernemers gevraagd om hun ideeën en advies te delen aan het begin van hun bedrijfje. Van een yogastudio in Seattle tot een innovatief drankenbedrijf in Zuid-Californië, echte eigenaren van kleine bedrijven bieden concreet advies, zodat je gemeenschappelijke problemen kunt oplossen voordat ze zich voordoen.

Microsoft heeft de vijf eigenaren van kleine bedrijven die hier aanwezig zijn, uitgenodigd om hun eigen ervaringen duidelijk te bekijken, na te denken over wat ze zouden willen weten wanneer ze zijn begonnen en hun geheimen van succes met andere ondernemers te delen. Alle vijf gebruiken Office 365 om de productiviteit te verhogen, de samenwerking te verbeteren en de relaties te onderhouden die hun bedrijven helpen slagen, maar deze tests gaan niet over Microsoft of haar producten. Op de volgende pagina’s leggen deze vijf ondernemers uit hoe ze hun succesvolle bedrijven hebben opgebouwd en bieden ze hard gewonnen ideeën die je kunnen helpen je eigen bedrijf op te bouwen.

In dit eBook delen vijf succesvolle ondernemers tips en verdiende perspectieven om je te helpen bij het opbouwen van je kleine bedrijfje.

Hier zijn enkele van hun tips:

  • Bepaal wat belangrijk is en blijf trouw aan je waarden
  • Vind de sleutels tot succes
  • Besteed aandacht aan de cijfers en analyseer de gegevens
Du kan godt lide at læse
Fire måder at dyrke din praksis på
Fem forretningsledere deler deres hemmeligheder for at finde og forfølge dit livsformål


Download the complete Resource:

I would like to receive communications from WisdomPlexus and consent to the processing of the personal data provided above in accordance with and as described in the privacy policy.