Hoe marktleiders op de mobiele markt binnen context communiceren met hun klanten

Sådan skaber du de bedste mobilo plevelser baseret på kontekst

Mobil handler om kunder, ikke enheder. Det er en proces, ikke et projekt. Det er kun en tandhjul,

Published By - WisdomPlexus

Hvornår tjekkede du sidst din smartphone? For et par minutter siden? Et par sekunder siden? Ifølge eMarketer stiger antallet af timer folk bruger på mobilen 14 gange hurtigere end antal timer brugt på computeren.
Men i virkeligheden handler det ikke om hvilken device folk bruger – det handler derimod om mennesker.

Mobilen er mediet, der leverer relevante kundeoplevelser, der tager udgangspunkt den kontekst, kunderne befinder sig i lige nu. Nøglen til succes ligger derfor i at kende denne kontekst – og at handle på den i realtid. Mobilo handler om kunder, ikke enheder. Det er en proces, ikke et projekt. Det er kun en tandhjul, ikke en separat maskine. And it is about acting on this understanding that the mobile winners come out on top.

Men hvordan leverer du den bedste oplevelse til den enkelte bruger på farten, samtidig med at du skalerer til en bred og forskelligartet målgruppe? Det er ikke nogen nem opgave, men det er afgørende, hvis dit brand skal stå distancen. Og med det rette mindset kan det lykkes for dig at blive en mobile leader.

I denne eBog ser vi på de vigtigste aspekter ved denne tankegang. Vi viser dig, hvordan du opbygger den nødvendige struktur, dit team og en teknologisk platform, der understøtter den.

Med det rigtige tankegang kan marketingfolk benytte lejligheden til at tilbyde de personlige mobiloplevelser, kunderne efterspørger øget engagement, loyalitet og salg.

Download vores e-bog, “Hvordan mobile ledere forbinder kunder i kontekst” for at lære, hvad der kræves for at blive mobil leder. Du lærer at:

  • Sæt kunderne i centrum for din mobilstrategi
  • Brug data for at få et enkelt billede af hver kunde på tværs af hvert touchpoint
  • Lever indhold i kontekst – og mål resultaterne

Se, hvordan den mobile lederskabsindhold ser ud, hvordan du kan udvikle det, og hvorfor det kan hjælpe dig med at udkonkurrere konkurrenter, som stadig tænker på mobil som en selvstændig kanal.

You may also like to Read: Convergys Corporation – Customer Success Story

Download the complete Resource:

I would like to receive communications from WisdomPlexus and consent to the processing of the personal data provided above in accordance with and as described in the privacy policy.